Baudžiamoji politika Lietuvoje : realybė ir perspektyvos

Collection:
Mokslo publikacijos / Scientific publications
Document Type:
Knyga / Book
Language:
Lietuvių kalba / Lithuanian
Title:
Baudžiamoji politika Lietuvoje: realybė ir perspektyvos
Publication Data:
Vilnius : Lietuvos kalinių globos draugija, 2002.
Pages:
114 p
Notes:
Bibliografija išnašose.
Contents:
Dešimt pasvarstymų apie baudžiamąją politiką / Jonas Stašinskas — Nusikalstamumas ir bausmė — Kova su nusikalstamumu: realybė ir viltys — Atpildas visada turi būti teisingas — Nusikalstamumas, kriminalinė bausmė ir probacija — Baudžiamoji statistika: realybė ir bausmė — Bausmė ir jos paskirtis — Lietuvos baudžiamoji politika: teisinė ir socialinė moters padėtis — Teisė į gynybą ir advokatūra — Baudžiamosios politikos vystymosi tendencijos — Baudžiamoji politika – integrali sąvoka.
Keywords:
LT
Bausmės. Bausmių vykdymas / Penalty. Law relating to prisons; Nusikalstamumas / Violence; Teisininkai / Legal profession.
Summary / Abstract:

LTTeisininkas A. Dziegoraitis 1997-2001 metais žurnale „Kryžkelė“ paskelbė dešimt straipsnių apie šalies baudžiamąją politiką, pažangiausią pasaulinę įkalinimo įstaigų darbo praktiką. Šie straipsniai chronologine tvarka skelbiami šioje knygoje. [Anotacija knygoje]Reikšminiai žodžiai: Baudžiamoji politika; Nusikalstamumas; Bausmė; Advokatūra; Criminal policy; Lithuania; Criminality; Punishment; Advocacy.

ISBN:
9955476095
Subject:
Related Publications:
Permalink:
https://www.lituanistika.lt/content/56855
Updated:
2021-03-01 22:41:54
Metrics:
Views: 67
Export: