LTŠioje studijoje mažai paliestas stabiliausias A. Sinkevičiaus gyvenimo laikotarpis (nuo 1972 iki 1985m.). Tai anaiptol nereiškia, kad tuomet nieko jo gamybinėje biografijoje nevyko. Buvo tobulinami seniau sukurti gėrimai, vienus keitė kiti, tobulesni. Pakaks paminėti "Žalgirį". 1973 m. pradėjo veikti naujas virimo cechas, 1978 m. pastatytas sulčių cechas, faktiškai statoma nauja gamykla ir 1.1. Tačiau visko neaprėpsi. Reikia pasakyti, kad savo intensyvumu A. Sinkevičiaus kaip kūrėjo ir kovotojo šis gyvenimo tarpsnis neprilygo nei ankstesniam, nei vėlesniam gyvenimo laikotarpiui. Viena aišku, iš XXI a. pradžios perspektyvos žvelgiant į lietuviško kulinarijos paveldo istoriją bei vertinant, kas kokį indėlį įnešė į jo atgaivinimą ir plėtotę, A. Sinkevičius savotiškai prilygsta Renesanso epochos kūrėjams. Kaip šios universalios asmenybės žavėjosi, kūrybiškai imitavo antikos laimėjimus, taip ir lietuviško midaus kūrėjas gebėjo padaryti viską - suformuluoti senovinio gėrimo atkūrimo idėją, ją aprašyti bei realizuoti. Šiame kontekste atsiskleidžia visas A. Sinkevičiaus asmenybės įvairiapusiškumas. Ne tik svajotojas, ne tik technologas. Viskas viename. Norėdami pasisemti stiprybės ir išmanymo, vis sugrįžkime prie A. Sinkevičiaus - lietuviško midaus kūrėjo, maisto pramonės ir kultūros kūrėjo biografijos. Nemažai jo idėjų dar laukia būti realizuojamos. [Iš teksto, p. 49-50]Reikšminiai žodžiai: 20 amžius; Aleksandras Sinkevičius; Gamintojai; Biografijos; Midus; Alkoholio pramonė; Biographies; Manufacturers; Alcohol industry; 20th century.