Tradicinių amatininkų kompetencijų tobulinimo sistemos finansavimo galimybės

Collection:
Mokslo publikacijos / Scientific publications
Document Type:
Straipsnis / Article
Language:
Lietuvių kalba / Lithuanian
Title:
Tradicinių amatininkų kompetencijų tobulinimo sistemos finansavimo galimybės
In the Journal:
Lietuvos kaimo vietovių konkurencingumo stiprinimas: geroji patirtis. 2016, p. 17-20. Lietuvos kaimo vietovių konkurencingumo stiprinimas: geroji patirtis : 7-oji mokslinė-praktinė konferencija
Keywords:
LT
Liaudies kultūra / Folk culture; Finansai. Kapitalas / Finance. Capital; Profesinis rengimas / Vocational training.
Summary / Abstract:

LTLietuvoje tradiciniai amatininkai susiduria ir su amato, kaip ūkinės veiklos ir verslo organizacinėmis, finansinėmis, pardavimų problemomis, kurių viena iš priežasčių menkos kvalifikacijos tobulinimo galimybės. Tradiciniai amatininkai Lietuvoje dažnai susiduria su finansinėmis kvalifikacijos tobulinimo problemomis. Straipsnyje pateiktos tradicinių amatininkų kvalifikacijos tobulinimo galimybės Lietuvoje. Aptartos ir nacionalinės, ir tarptautinės kvalifikacijos tobulinimo finansinės galimybės. [Iš leidinio]Reikšminiai žodžiai: Finansavimas; Finansavimo platformos; Kvalifikacijos tobulinimas; Tradiciniai amatininkai; Financing; Funding platforms; Professional development; Traditional artisans; Traditional craftsmen.

ISSN:
2029-1663; 2351-6909
Related Publications:
Tradicinių amatininkų mokymo ir meistriškumo kėlimo realijos bei perspektyvos / Gita Parafinavičė, Ingrida Krikštaponytė. Ekonomika ir vadyba: aktualijos ir perspektyvos. 2010, Nr. 3 (19), d. 2, p. 49-58.
Permalink:
https://www.lituanistika.lt/content/84517
Updated:
2021-02-02 19:04:47
Metrics:
Views: 10
Export: